Tuesday, March 7, 2017

Promo Mac 2017: Lecithin- Agen Pengemulsi Semula Jadi! BELI 1 PERCUMA 1

Assalamualaikum WBT...





Promosi kali ini tiba giliran Lecithin pulak ya! Korang beli dengan harga sebotol tapi dapat 2 botol, jimat kan? Kak Y dah pernah kongsikan info berkaitan Lecithin dalam entri terdahulu, jadi korang boleh klik ya untuk tahu lebih lanjut berkaitan Lecithin si agen pengemulsi semulajadi yang hebat ni!

Lecitihin apabila digandingkan dengan Alfalfa menjadi Set Kurus Bajet. Set Kurus Bajet merupakan salah satu set yang paling hot dalam rangkaian suplemen Shaklee. Selain daripada harganya yang bajet (murah), ramai yang berpuas hati dengan keberkesanannya! Tak percaya? Boleh rujuk testimoni kat bawah ni ya...

Siapa yang tak suka kalau saiz dah mengecil kan!





Gumbira rasa walaupun dah anak 3, tapi masih boleh kurus dengan sihat dan berkesan!

Dah dapat testimoni kan? Ok, sekarang kak Y nak terangkan pula bagaimana Lecithin dan Alfalfa berfungsi dalam Set kurus bajet ni:

1) Alfalfa - sebagai agen detox! Alfalfa bertindak menyingkirkan toksin di dalam tubuh setiap hari tanpa kesan cirit birit. Selain itu, alfalfa bertugas mengangkut lemak yang dibakar  oleh Lecithin dalam badan kita. Ada testimoni kawan kak Y yang ambil Alfalfa perut jadi kempis tau!

2) Lecithin - Agen  lemak semulajadi yang bertindak dengan cara melekat pada lemak dalam darah seterusnya mengapung dan mengelakkan dari lemak degil tersebut melekat pada dinding membran. Lecithin juga bertindak memecahkan lemak dan kolestrol dan membersihkan salur darah di dalam tubuh badan kita. 

Begitulah cara Alfalfa dan Lecithin bergabung meletop, kurusssss! Selain untuk tujuan kurus, lecithin juga boleh diambil oleh ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, pelajar yang mahu tingkatkan fokus dan ingatan yang lebih tajam dan juga individu yang mempunyai masalah darah tinggi, kencing manis dan yang mempunyai masalah hati.

Istimewa untuk anda, bulan ini promosi Lecithin BELI 1 PERCUMA 1, korang dah jimat RM55.65 tau! Kepada yang berminat nak dapatkan lecithin dengan harga promosi, boleh hubungi kak y seperti berikut ya:


Call/SMS/ WhatsApp/Telegram : 0199774302

FB: Norhayati binti Mazlan

FB page: nyhealthybeautywealthy

Blog: umihabibi82@blogspot.com

IG: beauty.healthy.wealthy.ny


~DISCLAIMER~
Segala perkongsian di dalam blog umihabibi82.blogspot.com adalah merupakan perkongsian peribadi. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan dan seminar kesihatan. 
Testimoni juga dirujuk kepada pengguna asal Shaklee tanpa membuat sebarang ubahsuai.
Segala hasil penulisan dan testimoni juga bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh dan menganalisa apa jua penyakit dan masalah kesihatan.
Pembaca yang mempunyai masalah kesihatan dinasihatkan untuk merujuk doktor atau pakar.






No comments:

Post a Comment