Wednesday, September 17, 2014

Set Kulit Cantik SHAKLEE

Assalam readers...

Entri kali nie untuk uolls yang nak kulit cantik je, yang xnak p main jauh2 yer!hehehehehe...eh, tak lah, gurau jer...Kalau dengar je perkataan cantik, sape yang x mau dengar kan, especially gugurlsss kan! perkataan CANTIK dah mmg sinonim dgn kaum Hawa, ye dak?



Ok, set kulit cantik consists of Vitamin B Complex, Vitamin C dan jugak Vitamin E.Citer banyak pun x gune kan, jom kite tgk ape manfaat vitamin2 dalam set D nie!









VITAMIN B COMPLEX:


  • Melembabkan kulit
  • Menaikkan seri wajah (glowing)
  • Anti stress (penyebab jerawat)
  • Melancarkan peredaran darah
VITAMIN C:
  • Membentuk kolagen
  • Mencerahkan kulit
  • Menghilangkan kedut
  • Menghilangkan jeragat
  • Merawat kulit kasar dan kering
VITAMIN E:
  • Mengurangkan kesan parut akibat jerawat
  • Mengurangkan jerawat
  • Memulihkan tekstur kulit
  • Memberikan ton muka yang sekata
  • Mengurangkan kedut dan garis halus
Tengok tu, memang kombinasi yang mantop kan! Ha, kpd uollss yang nakkan kulit yang extra cantik, gebus dan meletops, combine pulak set D nie dgn ESP!

ESP dihasilkan daripada soya non GMO dan ianya selamat dari risiko toksin! ESP terdiri daripada protien lengkap yang mengandungi 9 asid amino perlu yang penting utk badan.Fungsi ESP dalam membentuk kulit yang cantik ialah:
  • Merangsang regenerasi kulit & otot
  • Mengurangkan kedutan
  • Mempercepatkan pemulihan luka
  • Memudarkan parut
Tengok testimoni kastemer kt bwh nie, mmg sgt2 cantik kulit die kan?





So, kpd uollsss yang teringin nak merase penangan hebat Set Kulit Cantik Shaklee + ESP, sila2 lah:

~Pengedar Shaklee Kuantan Pilihan Anda~

kak Y
ID: 1078743

call/sms/whatsapp/telegram:
0199774302

add & pm: 
FB Norhayati binti Mazlan

Like FB Page:
 Nyhealthybeautywealthy

emel:
 yatiesams@gmail.com

COD area 
Sekitar kawasan Kuantan

Penghantaran seluruh Malaysia melalui POSLAJU


~DISCLAIMER~
Segala perkongsian di dalam blog umihabibi82.blogspot.com adalah merupakan perkongsian peribadi. Segala hasil penulisan adalah melalui pembacaan dan seminar kesihatan. 
Testimoni juga dirujuk kepada pengguna asal Shaklee tanpa membuat sebarang ubahsuai.
Segala hasil penulisan dan testimoni juga bukan bertujuan untuk merawat, menyembuh dan menganalisa apa jua penyakit dan masalah kesihatan.
Pembaca yang mempunyai masalah kesihatan dinasihatkan untuk merujuk doktor atau pakar.


No comments:

Post a Comment