Tuesday, September 23, 2014

BIZ SHAKLEE...di hujung jari anda!

Assalamualaikum uollsss, 

 Malam nie umi online awal sikit berbanding hari2 sblm nie...Si kecik Mu'adz tdo awal, so bole la mengadap lappy awal..Kalau die tak tido lagi, memang payah la nk buat keje lain... Si abg DD lak tgh asyik tengok TV, so umi amik peluang la untuk update blog umi yg masih di tahap amatur nie! Kepade visitors2 yang dah otai dlm blogging nie, gelak je la klu tgk blog umi nie kan!hehehehe...takpe2, sikit2 lame2 jadi bukit...practice make perfect kan!

Entri kali nie umi nk kongsi pasal online bisnes. Ramai yang nak buat biz online dan tak kurang juga yang telahpun berbisnes secara online.Kalau kite bukak FB, rasenye tak terkire dengan jari lah bisnes2 online yang ade! Macam2 produk dijual, pilih je la kan.... Umi pun sekarang tgh buat bisnes online iaitu SHAKLEE! Rasenye tak perlu la umi nak citer panjang2 pasal SHAKLEE nie sbb satu dunia pun tau ape produk SHAKLEE, peneraju barangan dan produk kesihatan secara semulajadi dan terulung di dunia.


Diantara rangkaian produk kesihatan SHAKLEE yang dijamin selamat, semulajadi dan berkesan!
Kenapa umi pilih bisnes SHAKLEE sebagai medium untuk mencari pendapatan sampingan? Ha, meh kite tengok ape kelebihan bisnes nie:
  • Pertama sekali, yuran keahlian...SHAKLEE hanye memerlukan modal utk keahlian sebanyak RM65 je..Murah kan? tak payah nak pikir dua tiga kali dah, kompem murah n ianya keahlian seumur hidup ye!Opsss, lupe lak, RM65 tu kalau walk in registration kt HQ or Branch, tp klu nk register ahli ngan umi, add on RM10 utk starter kit ye uollsss....
  • Kedua, dengan memilih grup yang betul, anda akan diberikan bimbingan secara ONLINE sepenuhnya! So, kepada yang zero knowledge pasal bisnes, dun worry, upline2 n sideline2 sentiase bersedia twenty four seven untuk membantu anda! Ini umi dah lalui sendiri, dan sememangnya upline n sideline2 sgt membantu disaat kite perlukan bimbingan...
  • Ketiga, yang bestnye ngan SHAKLEE ialah tiada meeting smp larut malam, semuanya hanya depan PC/laptop/ smartphone/ gadget2 lain yang uollsss ade!ha, namepun dihujung jari kan, so tekan2 je la...and all the informations will appear on the screen!seronok kan! 
  • Keempat, sebagai pengedar, uollss tak perlu nak simpan stok menimbun2 kat umah!Bile ade orang order barang, uollss just order online je, tau2 je esok GDEX sampai kt dpn pintu umah antor barang! tak perlu nk risau kalau barang tak abis jual, kompem takkan timbul masalah giteww! 
  • Seterusnya, modal yang paling mahal klu nak buat SHAKLEE nie iaitu MINAT & KEINGINAN! Kombinasi kedua2 nie akan membuatkan uollss semua akan berjaya dengan cemerlang dengan SHAKLEE! Tak payah nak buat loan sampai puluh2 ribu utk bisnes nie ye, buang duit je!
  • Bisnes nie adalah sangat sesuai untuk uollss yang sedang mencari pendapatan sampingan tetapi dalam masa yang sama mementingkan masa berkualiti bersama famili dan anak2...
  • Yang paling best adalah income dalam SHAKLEE adalah unlimited!Uollss yang tentukan berapa yang uollsss nak tiap2 bulan, seribu boleh, sepuluh ribu boleh, seratus ribu boleh, sejuta pun boleh!eh, tak percaye ker? dah terbukti ade yang dah cecah pendapatan juta2 dengan hanya bisnes SHAKLEE!
So, apa tunggu lagi uolsss, peluang dah ade depan mata!just grab it! Kepada yang bercita2 untuk mengubah diri from zero to hero, pilihlah SHAKLEE sebagai perniagaan anda!

Untuk join dan lain-lain info:

~Pengedar Shaklee Kuantan Pilihan Anda~

Yatie
ID: 1078743
call/sms/whatsapp/telegram:
0199774302
add & pm: 
FB Norhayati binti Mazlan
Like FB Page:
 Lemari Vitaminku
emel:
 yatiesams@gmail.com
COD area 
Sekitar kawasan Kuantan

Penghantaran seluruh Malaysia melalui POSLAJU

No comments:

Post a Comment